Meisjes LEGO huren

 • Voor de meiden hebben wij een meisjesbox, met daarin LEGO Friends en andere meisjes LEGO. In een LEGO meisjes box zit voldoende LEGO voor meisjes, voor 8 a 10 personen. Het is gemengde LEGO, er zitten dus geen specifieke of complete sets in.

  Meisjes LEGO huren

  In de Friends box zitten onderdelen om een prinsessenkasteel te bouwen en nog veel meer steentjes die goed passen bij het kleurenpatroon van LEGO Friends. Met de inhoud kun je dus ook  huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken. Natuurlijk zitten er ook minifiguurtjes en diertjes in om het bouwwerk compleet te maken.

  De afmeting van de LEGO box is 33x48x35cm.

  LEGO Spellen voor meisjes

  Maak het kinderfeestje compleet door ook spellen van Friends te huren. Meer info over de verhuur van onze spellen vind je hier.

  Verhuur meisjes LEGO

  In het overzicht zie je de kosten van de LEGO box. De verhuur van onze boxen gaat per 3 dagen. Dag 1 kan het vanaf 10.00u opgehaald worden, op dag 3 dient het voor 17.00u retour te zijn. Handig, want dan heb je genoeg tijd voor én na het feestje of andere activiteit.

  De Meiden LEGO box met Friends voor de verhuur is alleen af te halen in Nieuwerkerk ad IJssel bij ons ophaalpunt The Game-Inn.