Selecteer een pagina

LEGO spellen huren

Let op: alleen op te halen in Nieuwerkerk ad IJssel en alleen in combinatie met de LEGO verhuur!

Het feest wordt pas echt compleet met onze spellen! Kies voor onze LEGO spellen die leuk zijn tijdens ieder kinderfeestje of familiedag. De spellen bestaan uit een draaiboek inclusief leuke spelideeën,  LEGO bingo, challenge en LEGO prikje.

LEGO spellen City

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO City versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO City versie.
Reserveer hier de spellen van City

LEGO spellen Ninjago

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO Ninjago versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO Ninjago versie.
Reserveer hier de spellen van Ninjago

LEGO spellen Friends

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO Friends versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO Friends versie.
Reserveer hier de spellen van Friends

Uitleg LEGO spellen

LEGO Bingo

Iedereen kent natuurlijk het oud Hollandse spelletje BINGO wel, dat je op je kaart een nummer aan moet kruizen die er opgenoemd word en als je dan een rij vol heb dat je heel hard BINGO moet roepen! Nu kan je dat ook in een hele leuke vorm van LEGO doen, Wat heb je nodig? Een zak chips, LEGO bingo kaart en kaartjes. Hoe speel je LEGO bingo? Leg op elk vakje een chipje, als er een kaartje word getrokken die jij heb dan mag jij het chipje opeten die daar op ligt. Dat is pas een lekker spel!

LEGO Prikje

Vind jij het spelletje ezeltje prikje ook zo leuk? Dan ga je het spelletje LEGO prikje helemaal leuk vinden! Je moet namelijk geblinddoekt een LEGO hoofdje op een de nek van het LEGO poppetje plakken! Wie komt het dichtstbij?

LEGO kleurplaat

Als rust momentje is het altijd fijn om even met zn allen kleuren. Op onze website kun je een aantal kleurplaten downloaden; altijd leuk!

LEGO Challenge

Kun jij 30 bouwopdrachten voltooien? Doe mee aan onze LEGO challenge. Deze uitdaging deden wij eerder tijdens de zomervakantie. Toen gaven wij iedere dag een uitdaging op onze Facebook en Instagram pagina. Maar je kunt deze opdrachten natuurlijk altijd doen! Kies er blind een of ga ze allemaal af. Het zijn allemaal korte opdrachten die kinderen met hun eigen LEGO uit kunnen voeren. Denk hierbij aan ‘bouw een piramide’ of ‘bouw een hoge toren’.