Selecteer een pagina

Reviews over onze LEGO huren

Bij 123bouwsteentjeshuren.nl geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten. Daarom bieden we onze LEGO aan voor allerlei gelegenheden; of het nu gaat om een kinderfeestje, een teambuildingactiviteit, een schoolevenement of een gezellige familiedag. Onze LEGO biedt een eindeloze creativiteit en plezier voor jong en oud.

Wij zijn trots op de ervaringen die we onze klanten kunnen bieden, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. 🙂 Hieronder vindt je de verhalen en ervaringen van onze gewaardeerde klanten. Ontdek hoe LEGO hun evenementen naar een hoger niveau heeft getild en misschien vindt je wel inspiratie voor jouw volgende bijzondere gelegenheid!

 

Wij hebben een geweldige legomiddag gehad bij onze speeltuinvereniging. Ophalen en afleveren ging prima, hoeveelheid was top. De grote bouwblokken waren een leuke aanvulling.

Goed gevulde box met veel variatie. Ik heb de box goed kunnen gebruiken voor een teamtraining.

Voor de jeugdweek die wij als Moerkapelse kerken ieder jaar voor de kinderen in het dorp in de laatste week van de zomervakantie organiseren, hebben wij Lego gehuurd bij BrickKing.
De service was helemaal naar wens en de kinderen hebben genoten van het spelen met de kleine bouwsteentjes!
Het contact via de mail was goed en snel. Hartelijk bedankt!

Evenementen

Onze LEGO wordt ook regelmatig tijdens evenementen gebruikt!

  • Tijdens de Midzomer Shopping op het Oude Dorp in Nieuwerkerk ad Ijssel, zie facebook
  • Tijdens de jeugdweek van Moerkapelle, zie  Gouwe IJsselnieuws