Over ons

Hallo LEGO liefhebber!

Graag vertel ik je iets over mijzelf en over onze LEGO reis! Deze begin in 2011, toen onze zoon zijn eerste Duplo set kreeg. Hij ging er mee spelen en oh, daar had mijn man toch wel een beetje moeite mee šŸ™‚ Daarom kreeg hij met pakjesavond 2011 zijn eerste LEGO set voor volwassenen en het LEGO avontuur was begonnen.

Webshop en winkel

Eerst alleen online, waar ik mij nog niet zoveel mee bemoeide. Maar begin 2016 stelde hij voor om een echte winkel te beginnen en, misschien wat naĆÆef, zo gezegd, zo gedaan. Op 8 oktober 2016 openen wij metĀ  veel enthousiasme en liefde onze winkel Brick King. Het was meer dan een winkel; het was een plek waar kinderfantasieĆ«n tot leven kwamen, waar elk feestje een avontuur was in de wereld van LEGO. Onze winkel werd al snel populair, ook door onze LEGO-feestjes, en we hebben ontelbaar veel glimlachen gezien en gelach gehoord, week in week uit. Genieten!
Door omstandigheden hebben wij in juli 2021 de winkel moeten sluiten, maar wij hebben natuurlijk nog steeds een LEGO hart!

LEGO verhuur

Martine besloot, naast haar andere werk met 123cadeauidee.nl, door te gaan met wat we het beste doen: het verhuren van Lego. Dit deden wij al naast de feestjes in de winkel, LEGO boxen met gewoon veel LEGO! Hierdoor kon de magie van onze winkel ook thuis ervaren worden. Het was geweldig om te zien hoe onze Lego de katalysator werd voor feestjes en creatieve projecten in zoveel huizen. En niet alleen feestjes, ook voor teambuilding, scouting events, familiedagen, wij zagen van alles uitkomen.

Omdat onze thuisbasis niet groot genoeg was voor al onze LEGO, zijn we een samenwerking aangegaan met the Game Inn Spellenwinkel in het Oude Dorp in Nieuwerkerk, vlakbij onze voormalige winkel. Deze samenwerking heeft ons geholpen onze droom voort te zetten en blijft ons in staat stellen om zowel jonge als oudere Lego-enthousiastelingen te verblijden met onze verhuurservice.

Bij 123bouwsteentjeshuren.nl gaat het om meer dan alleen het huren van LEGO. Het gaat om het creƫren van onvergetelijke momenten, het stimuleren van de verbeelding en het delen van onze liefde voor die gekleurde bouwsteentjes met jullie allemaal. We zijn dankbaar voor de voortdurende steun en het enthousiasme van onze klanten!

PS Onze oudste Alec heeft ook het verhuur virus te pakken; hij verhuurt lasergames in Rotterdam en omstreken!