Blog

Home   »   Minecraft kinderfeestje

Waarom een Minecraft kinderfeestje? Je hebt fans van LEGO, fan van Minecraft én fans van LEGO Minecraft. Logisch, want het zijn allemaal hele leuke thema’s. En als je dat allemaal leuk vind, dan ga je voor een Minecraft kinderfeest!

Minecraft kinderfeestje: een origineel & superleuk partijtje!

Ben je ook zo’n ouder die na vele kinderfeestjes wel eens denkt: wat moet ik nu weer verzinnen om de vrienden of vriendinnetjes van mijn kind te vermaken? Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje met familie en vrienden of een kinderfeestje met vriendjes van school: origineel blijven als het gaat om gave en verrassende feestjes voor de kids is behoorlijk lastig. Gelukkig is er een leuk themafeest dat je kunt houden en dat garantie biedt op een hoop kinderplezier en vermaak, namelijk een Minecraft kinderfeestje. Minecraft is een populair spel onder jonge kinderen en biedt garantie op een hoop lol, plezier en enthousiasme. Elk jong kind kent deze game en juist dat maakt dit themafeestje zo leuk. LEGO heeft ook een Minecraft thema; met veel leuk sets. Daarom is het ook een prima thema voor de echte LEGO fans!

Hoe ziet een Minecraft kinderfeestje eruit?

Minecraft is een computergame, waarbij kinderen in een soort fictieve wereld gebouwen kunnen maken, zoals kastelen of flats, maar ook een overstroming of brand kunnen creëren en bossen kunnen aanleggen. Een creatief spel, dat geen geweld verheerlijkt en ideaal is voor kinderen vanaf 8 jaar. LEGO heeft ook een Minecraft thema; met veel leuk sets. Een Minecraft kinderfeestje organiseren kun je doen door alles af te stemmen op de sfeer, personages en omgevingen die in de game Minecraft voorkomen. Dit begint natuurlijk met de uitnodigingen en versieringen in huis, die je samen met je kind kunt maken. Visueel, qua kleuren en lettertype sluiten de flyers en versiersels uiteraard aan bij het spel Minecraft.

Stem de activiteiten af op Minecraft

Minecraft is een creatief spel, vol met avonturen. En dat betekent dat een Minecraft kinderfeestje ook uitdaagt tot creativiteit. Maak bijvoorbeeld Minecraft surpriseboxen, met daarin leuke opdrachten voor de kinderen. Ze moeten het spelletje doen dat in de box omschreven staat. Op het eind van het feestje krijgen de kids natuurlijk hun eigen Minecraft-doos mee, met daarin een leuke verrassing. Vind je dit allemaal te veel werk? Dan kun je overwegen om online een kant-en-klaar pakket voor een Minecraft kinderfeestje te kopen!

Versieringen voor Minecraft feest

LEGO zelf heeft geen Minecraft versieringen, maar je kunt natuurlijk wel andere Minecraft versieringen gebruiken.