Selecteer een pagina

Blog

Home   »   Win een LEGO huurpakket van 50 kilo voor een bouwwedstrijd met je klas!

Sluit het schooljaar af met een spetterende bouwwedstrijd! Doe mee met onze winactie en maak kans op een huurpakket van 50 kilo LEGO. Hiermee kun je een grote bouwwedstrijd organiseren met alle kinderen in jouw klas! Wat een leuke manier om het schooljaar af te sluiten!

De winnaar van deze winactie is Elias; van harte gefeliciteerd! Je hebt een bericht van ons ontvangen. Deze winactie is afgelopen, bedankt voor alle reacties!

Hoe kun je winnen?

Hoe je mee kunt doen? Dat kan als volgt;

 1. Like onze pagina: Zorg dat je onze Facebook– of Instagram-pagina liked. Als je ze allebei liked, dan maak je extra kans!
 2. Deel deze actie: Deel deze actie op jouw sociale media. Hoe meer je deelt, hoe groter jullie kans om te winnen! En als er meer kinderen uit de klas mee doen, dan maak je natuurlijk ook mee kans!
 3. Tag anderen: Nodig vrienden, familie, mede-ouders, en leerkrachten uit om ook mee te doen. Elke tag vergroot jullie kans!

Wat je moet weten over het LEGO huurpakket:

 • De winnende klas mag het LEGO-pakket 4 dagen gebruiken voor de bouwwedstrijd. Dat is voldoende tijd om heerlijk te kunnen bouwen!
 • Jullie kunnen het bouwmateriaal gebruiken om alles te bouwen wat jullie maar kunnen bedenken, van ruimteschepen en kastelen tot complete steden. Wij zijn heel benieuwd naar wat jullie gaan maken.
 • We zouden graag foto’s zien van jullie creaties. Stuur ons jullie beste foto’s om te laten zien wat jullie hebben gebouwd! Iets om trots op te zijn en ook om anderen te inspireren.

Belangrijke informatie:

 • Het gaat om huren; geen eigendom.  Na afloop van de wedstrijd terug moet naar 123bouwsteentjeshuren.nl.
 • De LEGO boxen moet worden opgehaald en teruggebracht naar onze locatie in Nieuwerkerk ad Ijssel, bij ons ophaalpunt The Game-Inn.
 • Wij stellen 5 LEGO boxen en 40 LEGO platen ter beschikking voor de bouwwedstrijd, voor 4 dagen. Dit heeft een waarde van ongeveer 150 euro.
 • Je kunt met onze winactie meedoen tm 27 juni 2024, dus zorg dat je op tijd mee doet.
 • De datum waarom jullie de bouwwedstrijd willen organiseren is in overleg.

Laat deze kans niet liggen en doe mee met onze LEGO-huuractie. Zo leuk om hier het jaar mee af te sluiten!