Blog

Home   »   Gratis uitnodigingen voor een bouwfeestje met LEGO

Viert jouw zoon of dochter binnenkort zijn verjaardag? Dan is het heel leuk om een kinderfeestje met LEGO thema te geven voor zijn vriendjes en vriendinnetjes. Maak het LEGO-feestje van je kind een onvergetelijke ervaring met onze unieke en vrolijke uitnodigingskaartjes!

Vrolijke uitnodigingen

Onze leuke uitnodigingen zijn geïnspireerd door de magie van LEGO! Op de kaart staat ‘Bricky’, ons vrolijke rode bouwblokje, dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke genodigde zal toveren. Deze set van 10 uitnodigingskaartjes is perfect voor elke LEGO-liefhebber.
Elk kaartje heeft een handzaam A6-formaat (10,5 x 14,8 cm), ideaal om alle essentiële details van het feestje op te noteren. Op de achterkant hoef je alleen nog de belangrijkste informatie, zoals de datum, tijd en locatie, in te vullen. Ook is er ruimte voor een persoonlijk berichtje. Gedrukt op stevig 300 grams ansichtkaartenkarton, beloven deze kaartjes niet alleen een blijvende indruk te maken, maar ook de tand des tijds te doorstaan. De gladde afwerking zorgt voor een prettige schrijfervaring, terwijl de heldere en levendige kleuren van Bricky tot leven komen op de voorkant van elke kaart.
Je kunt ze gebruiken voor een kinderparty’tje als iemand jarig is geweest; maar ze zijn ook perfect voor alle andere bouwfeestjes zoals een familiedag.

Speciale actie in de maand mei!

Goed nieuws: bij een reservering in de maand mei krijg je een setje van deze uitnodigingen gratis! 🎉 Gebruik hiervoor de kortingscode KORTING101. Je kunt de kaartjes bij ons ophaalpunt ophalen (na de reservering). Wil je ze liever per post ontvangen? Geen probleem! Je betaalt dan alleen de verzendkosten.

Belangrijkste kenmerken van onze uitnodigingskaartjes:

  • Uniek thema-ontwerp met ‘Bricky’, het vrolijke rode blokje.
  • Set van 10 uitnodigingskaartjes.
  • Handzaam A6-formaat (10,5 x 14,8 cm).
  • Gemaakt van hoogwaardig 300 grams ansichtkaartenkarton.
  • Voldoende ruimte om alle details van het feestje op te schrijven.