Blog

Home   »   Een LEGO verjaardagsfeest organiseren, hoe doe je dat?

LEGO verjaardagsfeest: Wie is er niet groot geworden met die populaire vrolijk gekleurde LEGO-stenen? Alle kinderen zijn dol op LEGO en het is een origineel kinderfeest waar spelen en bouwen centraal staan. Hoe organiseer je een feestje met LEGO als thema?

Verjaardagsfeest tips

Voor een LEGO-feestje moet je als eerste natuurlijk lekker veel LEGO stenen in huis hebben. Daarvan kun je niet alleen van alles maken om het feest die echte LEGO-look te geven, maar kinderen kunnen er ook spelletjes mee doen en urenlang mee spelen. Bedenk bijvoorbeeld opdrachten, zoals: bouw binnen 5 minuten een dier of bouw binnen 15 minuten een huis met ramen. Uiteraard is een feest zonder opdrachten ook heel erg leuk. Met dit speelgoed vervelen kinderen zich niet. Verder kun je heel veel feestelijke spullen kopen in dit specifieke thema, zoals LEGO-slingers of partyhoedjes en bekertjes met afbeeldingen van legostenen. Een goed georganiseerd LEGO-kinderfeest is altijd een succes.

LEGO verjaardagsfeest, versieringen

Kies voor ballonnen in de bekende LEGO-kleuren: rood, blauw, geel, oranje en groen. Voor een LEGO verjaardagsfeest zijn verschillende versiersels te verkrijgen zoals LEGO-servetten, LEGO-bordjes, LEGO-slingers, LEGO-tafelkleedjes, enzovoorts… Als je de banketbakker lief aankijkt, is er zelfs een grote kans dat ze een LEGO-taart voor je jarige kind bakken.

LEGO thema’s voor een kinderfeestje

Als je kind erg dol is op een bepaald thema uit de LEGO-serie, bijvoorbeeld Star-Wars, kun je het feestje natuurlijk ook geheel richten op dat ene thema.

LEGO kinderfeestje

Als de jarige 5 jaar of ouder is, dan wil hij of zij natuurlijk ook een feestje met vriendjes en vriendinnetje. Je kunt zelf een LEGO huren of er voor kiezen om het uit te besteden. Hier hebben wij wat LEGO spelletjes voor een kinderfeestje op een rij gezet.