Blog

Home   »   LEGO bouwwedstrijd ism The Game-Inn

Leuk nieuws; we organiseren een LEGO bouwwedstrijd in samenwerking met The Game-Inn! Vroeger organiseerden wij regelmatig bouwwedstrijden in onze winkel en dat missen wij nog wel eens. En dan vooral onze jongste zoon. Dus hij vroeg zich af, wij verhuren nog steeds LEGO, dus waarom organiseren wij eigenlijk geen wedstrijden meer!

Wedstrijd bij The Game-Inn

De reden is makkelijk; omdat wij geen winkel meer hebben. En om de wedstrijden nu bij ons in de woonkamer te doen 😉
Voor de LEGO verhuur werken wij samen met spellencafé The Game-Inn in Nieuwerkerk ad IJssel. Daar kun je ook gezellig wat eten en drinken, terwijl je een spelletje doet. Dus waarom zou je dan ook niet met de LEGO kunnen spelen?! En dat gaan wij dus doen!

LEGO bouwwedstrijd

Op woensdag 21 juni is de bouwwedstrijd; op 2 momenten kun je mee doen. Er is een ronde van 13.15-14.15 en een ronde van 14.30-15.30
Tijdens de bouwwedstrijd krijgt iedereen 45 minuten de tijd om iets moois te bouwen, iets wat je wilt bouwen.
Het thema is ‘zomer’ en daar kun je natuurlijk van alles mee bedenken. Wij zorgen voor genoeg LEGO en ook voor de bouwplaten waar je het op kunt bouwen.

Voor de winnaar hebben wij een leuke verrassing en voor iedere deelnemer is er een mooi LEGO diploma!

Goed te weten

 • Deelname is 2,- per persoon, inclusief 1 glaasje limonade voor de deelnemer.
 • Betaling kan alleen contant worden voldaan bij aanvang van de wedstrijd.
 • Leeftijd: van 6 tot 12 jaar

Check alle info op de website van the Game-Inn en schrijf je snel in! Neem dan ook gelijk een kijkje bij de andere evenementen; want er is altijd genoeg te doen. The Game-Inn is een bordspellenwinkel en een cafe in Nieuwerkerk aan den IJssel, in het winkelgebied het Oude Dorp.

Waarom is het leuk om mee te doen met een LEGO bouwwedstrijd?

Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om mee te doen aan een LEGO bouwwedstrijd, vooral voor jonge bouwers tussen de 7 en 12 jaar oud. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

 • Een LEGO bouwwedstrijd biedt een geweldige kans voor kinderen om hun creativiteit te uiten. Ze kunnen hun eigen ideeën tot leven brengen en unieke bouwwerken maken. Het stimuleert hun verbeelding en moedigt hen aan om buiten de gebaande paden te denken.
 • Uitdaging en groei: De wedstrijd vormt een uitdaging voor jonge bouwers om hun bouwvaardigheden te verbeteren.
 • Voor sommige kinderen is de competitieve sfeer van een bouwwedstrijd opwindend en motiverend. Het kan hen aanmoedigen om hun best te doen, hun bouwwerken te verbeteren en te streven naar het winnen van prijzen. Het kan ook een gevoel van trots en voldoening geven wanneer ze hun creaties met anderen kunnen delen.
  Het leert ze ook omgaan met teleurstelling; je kunt niet altijd winnen.
 • Een LEGO bouwwedstrijd biedt ook kansen voor samenwerking en sociale interactie. Kinderen kunnen met elkaar praten, ideeën uitwisselen en van elkaar leren. Ze kunnen ook andere LEGO-liefhebbers ontmoeten en nieuwe vriendschappen opbouwen.
 •  Het deelnemen aan een LEGO bouwwedstrijd geeft kinderen de kans om hun talent en inzet te tonen. Het ontvangen van erkenning kan hen een gevoel van prestatie geven en hun zelfvertrouwen vergroten.
 • Bovendien kunnen ze een prijsje, die een extra beloning vormen voor hun inspanningen.

Al met al is het meedoen aan een LEGO bouwwedstrijd een leuke en stimulerende ervaring voor jonge bouwers. Het biedt hen de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, sociale interactie te hebben en te genieten van een gezonde dosis competitie. Het is een geweldige manier om plezier te hebben met LEGO en hun liefde voor bouwen te vieren.