Selecteer een pagina

Blog

Home   »   Locaties LEGO kinderfeestje; een overzicht!

Leuk; jouw zoon of dochter wil een LEGO kinderfeestje voor zijn verjaardag! In onze eerdere blogs hebben wij al verteld hoe je het beste een LEGO feestje kunt organiseren; maar waar hou je dit dan?! Lees snel verder over de beste locaties LEGO kinderfeestje!

LEGO kinderfeestje in eigen huis

Veruit de meeste LEGO kinderfeestjes zullen vanuit huis georganiseerd worden. Waarom een lego kinderfeestje thuis? Omdat het toch ook wel makkelijk is om het allemaal thuis te doen! En dan maakt het ook niet uit waar je het viert; of het nu een lego kinderfeestje Rotterdam is of een lego kinderfeestje den haag.
Maar één tip; gebruik alsjeblieft niet jullie eigen LEGO! Kijk snel hier voor lego huren kinderfeestje

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Ben je al eens bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen geweest? Als ik het even snel vergelijk; dan is het een Ballorig/ Monkey Town, maar dan helemaal in LEGO stijl! Ze hebben hier geen georganiseerde kinderfeestjes, maar je kunt hier wel voor jouw kinderfeestje heen! Kijk hier voor alle informatie over LEGOLAND Scheveningen.

Kijk hier voor korting op Legoland Scheveningen.

Huur een zaaltje

Locaties LEGO kinderfeestje; als je geen goede ruimte thuis hebt, of als je gewoon geen zin hebt in al die kinderen thuis, dan kun je ook gewoon een zaaltje huren. Laat bij het bespreken weten dat je het zaaltje gaat gebruiken om een LEGO feestje te houden. Zorg voor een goed draaiboek lego feestje, bereid je goed voor en geniet ervan! Zo vier je ook eenvoudig jouw lego kinderfeestje Utrecht!

In de buitenlucht

Als het lekker weer is, dan kun je het ook prima buiten organiseren. Een LEGO feestje in de buitenlucht kan heel verfrissend zijn. Dat kan ik jouw eigen tuin of misschien in de speeltuin. Zorg ervoor dat je een schaduwrijke plek kiest en neem wat extra LEGO-stenen mee voor nog meer bouwplezier. Let op; als het in een openbare ruimte is, dan heb je wel kans dat alle andere kinderen ook mee willen spelen.

In een LEGO-gecertificeerde winkel

LEGO-gecertificeerde winkels zijn speciale winkels die uitsluitend LEGO-producten verkopen. Sommige van deze winkels bieden ook de mogelijkheid om verjaardagsfeestjes te organiseren. Kinderen kunnen genieten van een privé-bouwruimte, speelactiviteiten en zelfs speciale gastoptredens van LEGO-figuren. Neem contact op met een LEGO-gecertificeerde winkel in jouw buurt om te zien of ze feestarrangementen aanbieden.

Lokale bibliotheek

Veel bibliotheken hebben LEGO-clubprogramma’s waar kinderen kunnen samenkomen en samen bouwen. Deze clubs kunnen een geweldige plek zijn om een LEGO feestje te organiseren. Neem contact op met jouw lokale bibliotheek en vraag of je de ruimte kunt reserveren voor een feestje. Je kunt zelfs vragen of ze LEGO-gerelateerde activiteiten of spellen kunnen organiseren.

Naar LEGOLAND

Ja, en als we nu in Denenmarken hadden gewoond, dan hadden we dit natuurlijk ook gewoon op het lijstje kunnen zetten. Dan was de reistijd geen probleem geweest en voor de entree had je dan ook wel een kortingsbon gevonden. Maar helaas, ik neem aan dat dat niet het geval is.:)

Prive feestruimten

Verschillende speel- en feestlocaties bieden privéfeestruimtes die je kunt decoreren en aanpassen aan het LEGO-thema. Deze locaties hebben meestal speeltoestellen, glijbanen en andere attracties waar kinderen van kunnen genieten naast het bouwen met LEGO. Zoek naar dergelijke locaties in jouw omgeving en bespreek de mogelijkheden voor het organiseren van een LEGO feestje.

Overzicht locaties LEGO kinderfeestje

Hierbij een overzicht Locaties LEGO kinderfeestje. Weet je er nog een? Neem gerust even contact op.

  • lego kinderfeestje brabant
  • lego kinderfeestje limburg
  • Locaties LEGO kinderfeestje