Blog

Home   »   Spellen met LEGO

Dat je met LEGO kan bouwen dat weet natuurlijk iedereen! Maar wist je dat je ook veel spelletjes met LEGO kunt doen?

Bingo met LEGO

Iedereen kent natuurlijk het oud Hollandse spelletje BINGO wel, dat je op je kaart een nummer aan moet kruizen die er opgenoemd word en als je dan een rij vol heb dat je heel hard BINGO moet roepen! Nu kan je dat ook in een hele leuke vorm van LEGO doen, Wat heb je nodig? Een zak chips, LEGO bingo kaart en kaartjes. Hoe speel je LEGO bingo? Leg op elk vakje een chipje, als er een kaartje word getrokken die jij heb dan mag jij het chipje opeten die daar op ligt. Dat is pas een lekker spel! Tip: huur spellen bij ons; dan zit dit spel er ook bij!

Ezeltje prikje

Vind jij het spelletje ezeltje prikje ook zo leuk? Dan ga je het spelletje LEGO prikje helemaal leuk vinden! Je moet namelijk geblinddoekt een LEGO hoofdje op een de nek van het LEGO poppetje plakken! Wie komt het dichtstbij?
Tip: huur spellen bij ons; dan zit dit spel er ook bij!

Toren bouwen

Toch liever met LEGO bouwen maar ook tegelijk een LEGO spelletje spelen? Dat kan met dit spelletje! Zet een timer van 3 min (meer of minder mag natuurlijk ook) en kijk wie van je vrienden de hoogste LEGO toren kan bouwen! Ps; niet genoeg blokjes? klik hier voor meer blokjes!

Kleuren

Als rust momentje is het altijd fijn om even met zn allen kleuren. Op onze website kun je een aantal kleurplaten downloaden; altijd leuk!

Challenge

Kun jij 30 bouwopdrachten voltooien? Doe mee aan onze LEGO challenge. Deze uitdaging deden wij eerder tijdens de zomervakantie. Toen gaven wij iedere dag een uitdaging op onze Facebook en Instagram pagina. Maar je kunt deze opdrachten natuurlijk altijd doen! Kies er blind een of ga ze allemaal af. Het zijn allemaal korte opdrachten die kinderen met hun eigen LEGO uit kunnen voeren. Denk hierbij aan ‘bouw een piramide’ of ‘bouw een hoge toren’.

Spellen huren

Organiseer je een kinderfeestje of ben je op zoek naar wat vermaak voor thuis of op school? Wij verhuren ook spellen. Je krijgt dan ook een handleiding met nog meer leuke spellen! Kijk hier voor meer informatie.