Selecteer een pagina

Blog

Home   »   LEGO bouwmiddag + bingo bij The Game-Inn

Ben je gek op LEGO en op zoek naar een leuke activiteit deze vakantie? Zoek dan niet verder! Wij organiseren een unieke activiteit bij de populaire bordspellenwinkel The Game Inn: Lekker Bouwen en LEGO Bingo! Dat wordt een gezellige middag!

De Activiteit

Deze unieke activiteit combineert de vreugde van het bouwen met LEGO en het plezier van een ouderwets spelletje bingo, in de LEGO versie natuurlijk. Het is een voor jong en oud, en je hoeft echt geen expert te zijn om deel te nemen.

Lekker Bouwen

Bij het eerste deel van de middag krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten met een breed scala aan LEGO-steentjes, beschikbaar gesteld door 123bouwsteentjeshuren.nl. Er zijn verschillende thema’s om uit te kiezen, dus je kunt alles bouwen, van een futuristische ruimteschip tot een pittoresk huisje. Ryan en Martine van 123bouwsteentjeshuren.nl zijn ook aanwezig om te helpen, waar nodig.

Bingo; de LEGO versie

Tijdens deze middag gaan wij ook een uniek spelletje bingo doen, het is niet zomaar bingo. Dit is Bingo de LEGO versie! Elke speler ontvangt een bingokaart met afbeeldingen van verschillende LEGO figuren. Het is onze ervaring is dat kinderen gek zijn op onze bingo én dat begrijpen wij. Spanning is gegarandeerd; er zijn ook leuke prijsjes om winnen!

Locatie en tijdstip

De activiteit wordt gehouden bij The Game Inn in Nieuwerkerk ad IJssel, een gezellige bordspellenwinkel die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer en uitgebreide selectie van spellen.
De middag is van 13.30-16.00.
Kosten deelname: 3,- per persoon, inclusief 1 glaasje limonade voor de deelnemer. Betaling kan alleen contant worden voldaan bij aanvang van de wedstrijd.
Graag aanmelden via https://www.game-inn.nl/event-details/lego-bouwmiddag

Niet vergeten

Het mag duidelijk zijn; lekker Bouwen en Bingo de LEGO versie bijj The Game Inn is een perfecte middag voor de LEGO fans. Georganiseerd door 123bouwsteentjeshuren.nl en met iets voor elke LEGO-liefhebber. Zorg dat je erbij bent!